Selger bokhandlerne rundt omkring i landet flere bøker , etter at denne siden oppsto mon tro.? Så flinke vi er her inne til å tipse hverandre om bøker og tilbud tror jeg kanskje det. Gratis markedsføring. ! Bra det hvis det drypper litt på oss, som gode tilbud.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 19 svar.

Hvis du abonnerer på nyhetsbrev fra nettbokhandlene, får du gode tilbud hele tiden.

På libris.no har vi stadig både dagstilbud og ukestilbud. Vi byr på det som er aktuelt - og lar oss inspirere! Kom gjerne med forslag! Nå har vi feks satt ned prisen på Don Quijote e-bok for å støtte leseprosjeket her på bokelskere.no.

  1. mai starter maisalget - da blir det lov for bokhandlene å rabattere bøker utgitt i 2010 med mer enn 12,5 %. Mange perler blir satt ned kraftig i pris da. Gled deg!
Godt sagt! (0) Varsle Svar

For min del er det to ting som har endret seg veldig etter å ha vært her over et år.
Det ene er at jeg leser mer, men samtidig så har jeg endret min handlemåte. Nå har jeg blitt oppmerksom på alle skattene som finnes på bruktbutikker etc. Derfor handler jeg faktisk mindre bøker på bokhandelen enn tidligere.

Det andre er at jeg har blitt mer "kresen" når jeg velger bøker som skal leses. Tidligere kjøpte jeg mye bøker som var nyutgitte og som toppet diverse salgslister. Nå foretrekker jeg å lese bøker utgitt for lenge siden av forfattere som for lenge siden har gått bort.

Min interesse for bøker har økt betraktelig etter at jeg ble medlem her og derfor så prater jeg mer om bøker og forfattere på jobb, med venner, i familiesammenhenger, kort sakt til alle som gidder å høre på. Vet at jeg har fått andre til å kjøpe bøker de ellers ikke ville gjort. Så om jeg personlig ikke har lagt igjen så mye penger hos bokhandelen det siste året så har jeg bidratt til at andre har gjort det og det er takke været Bokelskere.no

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vet ikke, jeg tror vel på en måte at bokelskere hadde kjøpt bøker uansett. Men samtidig så vet jeg jo at bunken min med bøker som skal leses (og som jeg har kjøpt) har økt drastisk etter jeg kom inn her. Så om jeg representerer folk flest her inne, så må bokhandlerne ha økt salget sitt mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg har denne siden ført til mange gode leseroplevelser jeg aldri ville funnet fram til uten omtalene her på nettet. En del av bøkene har jeg hatt i hyllene i mange år, men latt stå til en dag hvor jeg ikke har noe spesielt "prosjekt" på gang. Selv kjøper jeg nok ikke fler bøker, men heller billigere utgaver for å kunne tilegne meg fler til mine fulle bokhyller. Er ikke så glad i å kjøpe brukte/leste bøker til folk jeg ikke kjenner, men vet ikke helt hvorfor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Hva gjorde vi før vi oppdaget dette nettstedet??", var det ei anna her innpå som sa her en dag(noe i den klang..). Må si meg enig! Har fått mange gode boktips her som har ført til flotte leseropplevelser! Kan ikke få rost dette stedet nok! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Før i tiden gikk jeg mer og lette på "måfå" etter tykke :-)) bøker i bokhahandlernes romanhyller, og var/er medlem i en del bokklubber. Nå er det mer målrettede søk i venners og butikkers hyller. Og det beste er at det blir så utrolig mange fler bøker til terningkast 5 og 6.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Samme her!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Iallefall øker bokinnkjøpa for mitt vedkommende. Får så mange gode tips på bokelskere.no , i tillegg til de jeg allerede har tenkt å kjøpe, så mitt bok-budsjett har en stigende kurve.Jeg har fått utrolig mange gode tips som jeg aldri hadde dumpet borti hvis jeg ikke var her inne daglig(mange ganger om dagen egentlig). Koser meg masse med alle dere flotte bokvenner og deres mange flotte boktips:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mi bokhandling er relativt konstant. Eg får gode tips i bloggar, her og i aviser og tidsskrifter, og eg trur ikkje eg kjøper fleire bøker på grunn av Bokelskere. Eg kjøper kanskje andre bøker, men ikkje fleire.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skal ikke se bort ifra at bokhandlerene tjener mer etter at dette nettstedet kom til. Jeg kan ikke skrøne på meg at jeg ikke har kjøpt flere bøker etter at jeg ble medlem her, for det har jeg! Handler sjelden til full pris, men biter på mange gode tilbud ute i der! Tror den nye boka til Kate Morton er hovedbok i bokklubben neste gang, DEN skal jeg kjøpe til full pris! Det som er den største forskjellen, etter at jeg fant dette stedet, er at jeg har begynt å bruke biblioteket mye.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I likhet med deg kjøper heller ikke jeg flere bøker, men ANDRE bøker. Bokelskere har vel så mye resultert i at jeg omsider har fått lest flere av de bøkene jeg allerede HAR kjøpt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, det merkar eg også at eg gjer - eg får meir inspirasjon til sjølve lesinga, både her og gjennom å følgje med på bokbloggar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Uten tvil, men bokhandlere og forlag mener vel at det ikke regner nok på dem, så jeg ville ikke hatt noen store forhåpninger om at det skulle dryppe noe særlig på oss.

Jeg har brukt mange tusen siden jeg fant denne web-siden for bare noen få måneder siden. Ville ikke brukt en brøkdel av det, hvis bokelskere.no hadde vært ukjent for meg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

For meg er det faktisk motsatt!
Takket være dere har jeg fått en laaaaang ønskeliste og et mer åpent blikk for alle mulige slags salg, brukthandlere, Fretex, biblioteksalg osv. Leser bøkene etter hvert som jeg finner dem; ikke etter noen plan.
I tillegg har jeg blitt oppmerksom på uleste bøker jeg allerede har, bøker som absolutt er verdt å lese.
Jeg kjøper nesten aldri bøker til fullpris. Dessuten gir mer kunnskap færre bomkjøp.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg er helt enig i det sier, og jeg kjøper heller ikke bøker til full pris. Det er i hvert fall sjelden.

Men det har ikke vært vanskelig å handle til halv pris, under halv pris, mammut, bokklubben.no etter alle de gode anbefalingene her inne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sånn er det for meg også. Jeg har nesten sluttet helt å kjøpe bøker til fullpris for gjennom denne siden har jeg blitt oppmerksom på alle billige alternativer som finnes der ute. Siden jeg også får mange tips her inne om bøker som hverken er nye eller spesielt kjente så ender det også stadig oftere med at jeg kommer hjem med veldig mange bøker om gangen. Jeg kjøper fler bøker nå, men jeg betaler ikke like mye for dem, helt perfekt synes jeg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nettopp!
Du sa dette bedre enn meg! Vi har det på samme måte. I tillegg har jeg fått øynene opp for de glemte/oversette skattene i hyllene hjemme...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for det! Jeg også har begynt å bli nysgjerrig på gamle bøker i hyllene mine igjen. Og i tillegg har jeg begynt å innse hvilket skattkammer bokhyllene til foreldrene mine er, og siden de ofte har dobbelt opp av bøker så blir noen av dem med meg hjem...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, snok i dine foreldrens bokhyller! (kunne vel ha vært våre, sånn aldersmessig, he, he). Vi også hadde begge med oss mange bøker inn i ekteskapet, ikke så mange like, men dessto mer spennende. Å lese bøker om igjen kan virkelig også være givende (og billig!).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamie