Gikk forbi en bokhandel i dag, eller det var det jeg skulle..gå forbi..Men hva så jeg..en stabel med bøker på salg til 49 kr stykket...og hvilken bokelsker klarer å gå forbi et boksalg.. Jeg klarte å begrense meg og plukket til meg 4 stykker etter harde sorteringsrunder. 3 krim: Karin Slaughter: Mørk treenighet, Harlan Coben: Den uskyldige, Val McDermid: Som sunket i jorden og til slutt en roman av en for meg ukjent forfatter: Dit elven fører oss av Charles Martin. Nå står en ny sorteringsjobb for tur, hvilken av de uleste bøkene skal skyves noen plasser ned til fordel for disse nyanskaffelsene...? Livet kan sannelig være hardt for en bokelsker ;).

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Vidunderlig hardt! :o). Lykke til med de 3 krim bøkene, de kan jeg stå inne for, men den siste har jeg ikke hørt om. Så bra at vi har bokelskere.no, da oppdager vi stadig ny bøker og forfattere. :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

wow , skikkelig heldig. Jeg klør i fingrene , og lurer på om Norli får nok et besøk i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uuummm... Hvor var det? Var det en bokhandlerkjede?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det var en Norli-butikk inne på et senter. God jakt ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamge