Dette er den beste boken jeg har lest på lang, lang tid. I jakten på klassikere trenger man ikke gå lenger enn til denne. Den er allerede blitt et slags pensum i ungdomsskolen, og det er vel fortjent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg er helt enig. Personlig leste jeg nettopp boka som pensum på skolen, men har hatt den på ønskelisten i lang tid før det. Nå skal vi snart skrive bokomtale om den, kan godt poste resultatet hvis den ender opp som en suksess. Denne boka er nok noe som kommer til å bli inni meg i lang tid fremover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg. Jeg leste den høyt for et par 6.klasser i fjor, og det var flott å se reaksjonene deres underveis. De levde seg virkelig inn i den. Etter det har mange av dem lest den på egenhånd. Noen bøker setter dypere spor enn andre, og dette er helt klart en av dem...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er den samme responsen fra alle som snakker om boken. Inntrykket av boken sitter fremdeles sterkt igjen, flere måneder etter at jeg ble ferdig med den. Likevel er jeg litt overrasket over at den slår så bra til hos sjetteklassinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mulig det har noe med det litt hemmelighetsfulle å gjøre. Det blir jo ikke sagt direkte tidlig i boka hvor og når dette foregår, og elevene rakk å bli nysgjerrige før det ble avslørt. Dessuten er det som "bai" sier en kjent historie, men sett gjennom denne lille (ganske så uvitende) guttens øyne på en sånn måte at elevene kunne identifisere seg litt med ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det overrasker meg også litt. Det kan hende det heng saman med at det er ei bok som fortel ei gammal og mykje fortald forteljing frå eit nytt perspektiv, eg veit ikkje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.