Theodore Boone er 13 år, skolelys og sønn av to advokater. Han er langt over gjennomsnittlig interessert i lov og rett, er lommekjent i tinghuset og har plukket opp særdeles mye juss og rettspraksis underveis i livet. Han hjelper venner og bekjente med juridiske råd, og han kjenner praktisk talt alle dommere og advokater i byen.

Akkurat nå foregår den største rettssaken i den lille byen Strattenburgs historie. En mann er tiltalt for å ha drept sin kone, men alt man har er indisier - ingen bevis. En antatt skyldig mann risikerer å gå fri, men så dukker det opp et øyevitne - et vitne som ikke kan gi seg til kjenne da han er illegal innvandrer.

Dette er en bok uten mye action. Det skal være et rettsdrama der spenningen er lagt til rettssalen. Det er bare det at det blir etter min mening verken særlig spennende eller engasjerende. Hovedpersonen er også for flink, for perfekt, for intelligent til at man helt klarer å finne ham troverdig. Jeg tviler veldig på om særlig mange unge lesere lar seg rive med av dette (men jeg har blitt overrasket før).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckmgeTheaKaren PatriciaCarine OlsrødTuridmajaSolIvar SandTjommiEileen BørresenIngeborg GritaolineTone SundlandBjørg  FrøysaaKirsten LundEgil StangelandsomniferumBeathe SolbergAmanda AIreneleserMarianne  SkageGrete AastorpHanneTine VictoriaLailaAnniken RøilMonoiskTove Obrestad WøienAneLisbeth Marie UvaagTatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge SerigstadMarit AamdalNtotheaLilith Nagel