Jeg ble heller ikke overbevist. Det er godt driv i boka, men den skjemmes av logiske brister, skrivefeil og veldig variable karaktertegninger. Tok meg i å tenke at disse forfatterne umulig kunne ha barn selv, men ser de har tre. Det overrasket meg, for foreldrene i denne boka reagerer temmelig anormalt på sønnens forsvinning. Fullstendig brist på troverdighet, intet mindre. Og "politiarbeidet"? Vel, det var ikke akkurat preget av systematikk og profesjonalitet. Men for all del, jeg kom meg da gjennom påsken. Kuriositet: "Wailord" og gjengen henter sine inspirasjoner fra Pokemon-universet, men forfatternes beskrivelse av pokemon-figurene likner mer på Bakugan. En Pokemon kan ikke rulles sammen og bæres rundt som en kule i lommen såvidt jeg vet. Det kan derimot en Bakugan. Og hvor ble det egentlig av denne gjengen? De glapp for meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

sitat fra boka: Spillerne har dem i lomma, de kan rulles sammen og legges inn i små baller.

Og beskrivelsen er lenger og om hvordan de slåss med de. Og alt dette er riktig. Pokèmonene bor jo inni pokèballer...beskrivelsen at de rulles sammen er vel ikke helt riktig, de blir bare "absorbert" inn i ballen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Cecilie69Reidun SvensliKirsten LundAlice NordliAnne LiseEileen BørresenG LTine SundalLisbeth Kingsrud KvistenHarald KAmanda AAnn Helen EmgeSynnøve H HoelFiolNorahBenedicteHeidi LConnieHildeE .PiippokattaTone HMarianneNDaffy EnglundCarine OlsrødReadninggirl30Ester SIngeborgBeathe SolbergLailaIngeborg GSigrid NygaardritaolineAnne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinNora FjelliNicolai Alexander StyveKari Elisabeth