Dette var virkelig en skikkelig morsom, spennende, godt skrevet og vakker bok! Jones har klart den sjeldne kunsten å kombinere klassisk eventyr og barneboktradisjon med sirlig og ironisk skrivestil. Jeg koste meg ihjel med Howls fantastiske utsagn og Sophies stae og rare personlighet. Det eneste triste med det var at den gjorde meg litt mindre glad i Ghiblis filmatisering, siden jeg innså potensialet til hvor mye mer filmen kunne vært.

Om noen andre her har lest den er jeg veldig interessert i å høre om resten av bøkene i serien er verdt å få med seg! Jeg lurer på om Ghibli-filmen hentet elementer fra blant annet Castle in the sky, men er de like bra som den første?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Ifølge Wikipedia er det tre bøker i serien - Howl's Moving Castle, Castle in the Air og House of Many Ways!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Leste denne fordi jeg er så glad i Ghiblis filmatisering. Følte meg litt for gammel, men den var faktisk veldig fin. Har ikke lest noen av de andre bøkene i serien, men jeg er lurer litt på om jeg kanskje burde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett