Hadde vært morsomt å høre hvordan han lurte deg :) Det er jo mulig å markere det med spoiler alert...

Selv leste jeg denne boka som 16-åring fordi teaterlaget i bygda satte oppp stykket, og jeg ville forberede meg. Uvitende var jeg om at premieren var som en festkveld å regne, slik at publikum (inkl voksne folk) møtte opp etter vorspiel og forventet en farse. I hvertfall oppførte de seg deretter. 16-åringen var mildest talt sjokkert, og måtte se stykket en gang til.

Nå har jeg tatt fram Menneske og maktene, og lurer på om jeg kanskje bør finne fra denne igjen, og lese hele triologien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Trilogien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Iiiik, og jeg som er opptatt av språk og rettskriving.... Takk skal du ha! I musikken snakker vi om trio, både som besetning og som formdel, så det nok derfra misforståelsen kommer. I dag har jeg forøvrig lært at fire bøker i sammen heter tetralogi jmf Utvandrerne + + + av Moberg. Skal aldri mer ta med den o-en ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det går bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenKjell F TislevollSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaWencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne Dahl