Husker denne boka var obligatorisk på videregående, og jeg var ikke forberedt på effekten den hadde på meg. Ble faktisk en slik bok som endret meg! For meg er dette en viktig bok som ikke skal gi et "svar" på hvorfor noen ble nazister og noen ikke, men gi en dybde til menneskers ansvar for ikke bare seg selv, men andre mennesker en interagerer med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette er en av mine absolutte favoritter! Den handler jo om så mye mer enn krigen og nazismen. Den var ikke obligatorisk, men en venninne og jeg fant den tilfeldigvis på videregående da vi skulle finne en roman som vi skulle lese og fortelle om i litteratur-valgfag. Jeg slikte den da og har lest den mange ganger siden. Hver gang finner jeg noe nytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du sier noe der, jeg hadde helt sikkert funnet mye nytt hadde jeg lest den i dag! Mål for sommeren:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag