Hørte på radioen at de anbefalte James Lee Burke sine bøker. Alltid skeptisk når eg hører slikt, men eg skulle gi han en sjanse og kjøpte Jerusalemskorset.

Eg har funnet meg en ny favorittforfatter. Denne boka er fantastisk! Du klarer ikkje å legge den fra deg, bildemetaforene og spenningen driver deg videre side for side.

Ein eksentrisk privatetterforsker med noen tvilsomme venner i et belasta miljø... Her er det humor og alvor om en annen, skildret på en slik måte at du er hovedpersonen. Du føler du kan kjenne luktene som han beskriver.

Et mesterverk!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig, selv om "mesterverk" er å ta noe hardt i. Særlig godt likte jeg Burkes beskrivelse av det fuktige landskapet i Sydstatene.

Forlagene tar inn mye møl fra USA og England, dette er unntaket ... anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hans evne til å formidle landskaper og omgivelser er heilt spesielt. Dette var den første boka eg leste av han, og dermed var dette et mesterverk! I ettertid så kan eg nok sjå at han har skrevet betre bøker enn denne. Noke som beviser hvilken stjerneforfatter han er.

De som ikkje har lest bok av James Lee Burke bør absolutt ofre 99/129 kr for ei bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreTheaTrude JensenSolConnieEli HagelundPer LundKjersti SJulie StensethTor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne Dahl