Siden jeg nå er i jobb igjen er jeg tilbake som kunde hos audible. Husarbeide gjøres mye bedre med en lydbok på ørene, og innsovning til tider også.

Har akkurat kommet igang med månedens bok i april: The Tigers Wife - for tidlig å si om den blir en favoritt enda, men det gikk iallefall fint å sovne til den i går kveld.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har omsider kommet gjennom (hele?) lydboka. Den var ok. Men min oppfattelse er nok litt prega av å ha hørt enkelte seksjoner mange ganger igjen og igjen og å ha hoppet over noen seksjoner.

Den var dog ikke mer fengende enn at når jeg våknet etter .... ukjent stykke tid og hørte slutten av boka anså den som ferdig "lest".

Skal den høres igjen? Kanskje senere... Liker jo tigere og sterke familie skikkelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Elin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer Gabrielsen