Fantastisk bok! Klarte så vidt å legge den fra meg og leste ved hvert ledige øyeblikk. Er en murstein og er derfor glad for at jeg har Kindle og iPhone slik at jeg slapp å dra mursteinen med meg. Veldig spennende å følge de forskjellige karakterene gjennnom livet. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Brettspillet med samme navn, basert på boken er veldig bra også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er nok den mest spennende bok jeg har lest på lenge, at følge den gode Philip som ikke lar sig skræmme, og knap så pene ord om William en person som jeg elsket å hate. Kun en ting å sige til dem som ikke har lest boka, les den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den tok nesten pusten fra meg. Jeg satt på en høy krakk ved komfyren da jeg lagde middag slik at boken var greit plassert på benken ved siden av. Skulle gjerne hatt lesebrett da jeg leste den for 2-3 år siden. Den boken satt lenge i kroppen. Dessverre ble "the world without end" en nedtur for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åh! Jeg har begynt å lese World without end nå. Håper på at det ikke blir nedtur for meg. Har bare lest 8% av den så langt. ;) Burde vel strengt tatt begynt på en krim in the spirit of easter, men har hengt meg litt opp i Ken Follet nå... Hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte den veldig godt og brukte ikke mange dagene på mursteinen! Men kan være lurt å null stille seg for vi er et stykke lengre fram i tid. Samtidig lurt å lese de tett for de henger jo litt sammen! god leseopplevelse! Vet du at de er filmatisert? Miniserie! Sett den og likte den oså veldig godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var kanskje litt dumt av meg å nevne det. Jeg kjenner noen som bare har lest " the world without end" og som liker den veldig godt, og andre som har lest begge med samme entusiasme. Jeg leste den helt ferdig, men klarte aldri å ble revet med på samme måten. Jeg skal unnlate å begi meg inn på en forklaring på hvorfor. For deg kan dette bli en topp leseopplevelse. God lesning Ankie

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er enig med deg så lang. Ikke så vanskelig å legge fra seg denne boken...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neida. Det var på ingen måte dumt av deg å nevne det. Det var jo din opplevelse av boken! :) Så ser vi om et par uker om jeg er enig med deg eller ikke. :) Forklaringen din kan vi ta når jeg er ferdig med boken. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Therese LiermartinekhDinaBerit B LieJulie StensethHeidiNorahTrygve JakobsenRuteressGro Anita MyrvangsiljehusmorIdaRolf IngemundsenHarald AndersenStine_JJarmo LarsenHarald KTine SundalEileen BørresenCtinaRufsetufsaHilde H HelsethCecilieBeathe SolbergLeseberta_23Bård StøreMaren Hjelle CurrieOdd OEivind  VaksvikAnne Lise JohannessenMonica StubkjærSynnøve H HoelGroMorten MüllerGjermund  HaugeVidar RingstrømHanne Kvernmo RyeDaffy EnglundLeseaaseLisbeth Kingsrud Kvisten