Er det bare meg eller finnes ikke den serien her? Jeg finner den hvertfall ikke. Desverre har jeg ikke bøkene lenger så jeg får ikke lagt den inn selv heller. Jeg kom aldri så langt at jeg fikk lest hele serien heller så er interessert i å kjøpe de bøkene jeg ikke fikk lest etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Nei, den finnes ikke her, det har jeg også lagt merke til. Det samme med Solgård (det ligger riktignok én bok inne ser jeg, men resten er ikke lagt inn). Ser ut som det har noe med forlaget å gjøre?
Disse to seriene finnes jo ikke inne hos Bokkilden eller Haugenbok heller, slik som andre serier fra andre forlag gjør.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm... man skulle kanskje tatt seg på tak og få gjort noe med det da. Kan se om jeg orker å begynne en dag. Har jo ikke alle bøkene og det står null og niks på aller sine sider om dem, men skal vel klare å få til noe om jeg går inn for det. Solgård har jeg ikke begynt på en gang ennå, men har planer.. en dag, en gang...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lagt inn hele Solgård hos meg selv, men de kommer jo ikke opp når andre søker på serien, siden det kun er mine eksemplarer. Det er jo litt dumt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men hvis jeg legger dem til via din side vil de vel komme opp hos meg og eller hur? Da vet jeg hvertfall hvor jeg kan finne dem når jeg en gang begynner på dem. Skal prøve å se om jeg får til å legge inn sverdkvinnens ætt, men jeg begynnte ikke bloggen min før på de fire siste bøkene jeg leste og ser at der har jeg ikke med ISBN så det krever nok litt tid... (hvis jeg ikke jukser litt og sniker meg innom din bokside :P)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, det gjør de visst, for jeg ser at noen av de eksemplarene mine (som jeg gikk inn på for å sjekke i full fart) også finnes i to andre bokelskeres hyller. Så selv om de ikke er søkbare etter forfatter/serienavn er det jo heldigvis mulig å "låne" dem likevel, om man finner dem hos en medbokelsker.
...Og nå la jeg forresten merke til at boka dukker opp om man søker med ISBN-nummeret dens også, men det er jo forsåvidt logisk - et slikt nummer hører jo til kun en bok, og om noen har registrert sitt eksemplar på det så kommer det jo fram selv om det ikke er "offisielt" søkbart her inne ellers.

Prøvde med ISBN-nummeret til første bok i Sverdkvinnens ætt bare for å teste om noen andre har lagt den inn, men den finnes ikke. Orker ikke å prøve flere akkurat nå, er midt i et dramatisk parti i en bok, hehehe...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal få lagt inn Sverdkvinnens ætt til dere etter påske, tror vi har alle i butikken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fant denne siden om Sverdkvinnen Legger de inn nå utifra bilder på denne siden og info fra Bibsys på de 7 første bøkene. De ligger blant mine usorterte bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ligger info + bilde av dem på boksiden min også, av hele serien. Jeg har bare ikke orket å legge dem inn her inne (ennå...).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, nå er de lagt inn for dem som leser dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin Eftevand