Fortellingen om Lucy Sweeney, en hjemmeværende trebarnsmor hvis ekteskap består av kaos og seksuell tørke, gikk rett hjem. Balansegangen mellom husmor, kone, venninne og en bergtatt medforelder er visst ikke alltid enkel for rotehodet Lucy. Tonen i boka er god, språket er både lettleselig, humoristisk og godt. Dette er innenfor genren husmorlektyre, så den prøver ikke å være noe annet enn det. Og det greier den til gangs. Jeg synes den er full av sjarm - og vil absolutt anbefale alle mine venninner å lese denne!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Og siden jeg var på biblioteket rett etter å ha lest tråden din så lånte jeg like godt med meg boka. Fin å ha med på påsketur håper jeg:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er super som påskelektyre - synes jeg ihvertfall! Håper både boka og påsketuren din svarte til forventningene :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fornøyelig bok! Påsketuren ble topp, men boka måtte vente til jeg kom hjem. Jenteturer gir lite rom for lesing:-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil