Synd at jeg ikke så advarselen din om å lese "Kvinnen i buret" først. Nå har jeg lest "Fasandreperne" og tenker som så at nå vet jeg for mye om den første til å ha noen glede av den, hopper derfor over "Kvinnen i buret" og kjøper heller den siste av Adler. Likte "Fasandreperne" godt selv om det var litt tøft å lese om alle grusomheten enkelte ganger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Du bør absolutt ikke hoppe over den :) Den ødelegger ikke første boken, tenker mer på at man har gått glipp av ting(og da spesielt en god krim) som omhandler personene man følger gjennom hele serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  Skage