15.april ble en strålende dag her på bokelskere!

André har ordnet lett tilgang til våre egne lister, med kommentarer.

Jeg deltatt i en samtale om Märta Tikkanens innsiktsfulle "Århundrets kjærlighetssaga". Blitt minnet på denne gripende boken og dens visdom.
(Har lagt inn et sitat; det har sittet i kroppen siden jeg hørte det for første gang, for mer enn tyve år siden.)

Jeg har, på bakgrunn av diverse innspille her på bokelskere, satt opp en liste over russisk litteratur. Gleder meg til å gyve løs på; dette er virkelig et forsømt område fra min side.

Og jeg har snart en humre og le-liste! (nei da; Gretemor, jeg skal ikke gå deg i næringen, selv om det er fristende :-))

Tusen takk for et flott nettsted!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg har da ikke noe monopol, Lillevi :)

Og jeg stiller meg selvfølgelig 100% bak rosen til André og nettstedet. Det er helt utrolig hvor mange nyttige og fine funskjoner vi har her, for ikke å snakke om alle de fine folka som lever og ånder her inne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

å, Supert!:D Akkurat det jeg ønska meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OG andres lister, bare for å minne deg om hvor mye dagen i dag egentlig bød på, Lillevi! For jeg har oppdaget at de som har laget én liste som fanger interessen min, ofte har flere gode lister på lur...

Ellers fullstendig enig med deg i at 15. april var en dag da vi bokelskere fikk mye fint i påskeegget fra André - skikkelig opptur etter den lange nede(te)tiden 14. april!!! Håper André unner seg en god og fredelig påskeferie - det har han virkelig fortjent!

:-D

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Selvfølgelig! Tilgang til andres lister - et viktig poeng. Jeg elsker når vi virkelig diskuterer litteratur her inne, og får gode og velbegrunnete forslag fra hverandre.

Hva som egentlig var galt med 14. april, har jeg ikke fått med meg ...

God påske til alle!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det skal du bare være glad for, at 14. april ikke satte noen grå hår i hodet på deg - endel av oss slet med alvorlige abstinenser ettersom bokelskere.no var utilgjengelig i timesvis (tror jeg) fordi serveren den lå på gikk i stykker. Da alt var i orden igjen, oppdaget jeg (en mager trøst, men) at jeg ikke var den eneste som har blitt alvorlig hekta på dette nettstedet, og havner på randen av nervøst sammenbrudd når vi ikke får logget oss på her. (Bare litt overdrevet, dette.)

Slutter meg til ditt ønske om en god påske til alle - og god ferie til dem som tar en pause fra trådene her i løpet av påsken!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

He, he. Jo det stemmer. Jeg hadde et lite anfall, jeg også. Men heldigvis var dagen travelt opptatt så jeg slapp nervøst sammenbrudd :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg hadde heldigvis også noe annet å beskjeftige meg med i løpet av dagen - og da jeg kom hjem om kvelden, var alt i orden, kunne jeg registrere med et lettelsens sukk. Tenk sånn makt André har fått over oss: han kan bare true med å trekke ut kontakten, så har han oss i sin hule hånd. Godt han ikke virker maktsyk! ;-P

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme