Jeg husker hvordan klassen kniste da norsklæreren, med ganske pinlig... la oss kalle det innlevelse, fortalte om denne boken. Dette bare hørtes ut som noe vi MÅTTE lese. Men hvor flaut var det vel ikke å låne denne boken på bibelioteket? Det var jeg som fikk jobben med å sykle ned dit og gå til anskaffelse av den. Og hadde jeg vist da, hvordan boken faktisk var, så vet jeg sannelig om jeg hadde turt. Det var liksom et eller annet med bibeliotekarens blikk da jeg uskyldig spurte om de tilfeldigvis hadde den inne...

Foreldrene våre måtte absolutt ikke vite hva som ble lest, den ble gjemt godt under madrassen, og omtalt som "lekselesing", om noen skulle spørre hva vi bedrev tiden med. Boken gikk på rundgang i klassen.

Komisk nok var det også denne boken som fikk meg til å bli et fast innslag på det lokale biblioteket. Jeg fant ut at det å lese bøker slettes ikke var så verst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Da jeg leste dette var jeg sikker på at du var mye eldre;) Trodde ikke denne boken var så spennende lenger med alt som er tilgjengelig på nett, men den er vel godt kamuflert slik at en litt naiv ung jente med god samvittighet tør å låne/ lese den uten å dø av flauhet.

Jeg var muligens litt eldre enn deg da jeg leste denne første gang (har lest den to ganger pga en særoppgave opp erotisk litteratur og seksualmoral) og husker jeg rødmet da jeg skjønte hva dette var og at min mor visste hva jeg leste, hehe. Er spent på om mine barn oppdager den snart for den står i hylla- ikke at jeg kommer til å reklamere for den, men det kan jo bli interessant..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du nevner jo alt det som er tilgjengelig på nett nå til dags, så det var jo forsåvidt ingenting i boken som kom spessielt overaskende på oss. Det var vel mer det at noen hadde tatt noe sånt, og skrevet det ned i bokform. Det var det at det var i bokform, og gjort på en slags serriøs måte, som var sjokkerende. Det ble ikke lengre noe grisete tull på nett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo meget spesielt at så mange leser denne uten å reagere på hva denne legen egentlig driver med. Hadde det skjedd i virkeligheten hadde han vært sperret inne og mistet lisensen sin. Nå er det en stund siden jeg leste denne så jeg husker ikke alle detaljene, men erindrer at det var en del lovoverkridelser i tillegg at mye av innholdet var urealistisk.

Du skriver at liknende ting er tilgjengelig på nett, ja, men ikke som utgir seg for å være "seriøs" litteratur skrevet av en anerkjent forfatter. Selv om internett ikke var tilgjengelig da jeg leste denne første gang fantes det pornografi, som kan sammenlignes med dette, selv om illustrasjonene mangler;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe, okei. Men hva mener du med at mye av innholdet var urealistisk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så ikke spørsmålet ditt før nå. Nå er det som sagt noen år siden jeg leste denne, men at en ung jente har en slik tilnærming til sex uten å bli det minste skremt og nyter dette uansett hvor "på kanten" det er, ser jeg som urealistisk. Skulle kanskje skyldt på at jeg har blitt gammel og puritansk, men jeg var ganske ung da jeg leste den første gang. Da reagerte jeg også, selv om jeg synes det var spennende det jeg leste. Andre gang var jeg over tyve og skjønte mer av hvilke grenser denne jenta pusjet av hva som rett og slett var lovlig.

Jeg reagere også litt på hvordan du og flere unge jenter her bare føyser dette bort som om det er en helt normal sak å ha seksuell omgang med legen sin, både med mye eldre og yngre mennesker, av begge kjønn, og med flere samtidig. Er dette blitt hverdagen/ normalt er jeg bekymret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, skjønner. Du har jo et veldig godt poeng. Dette er ikke blitt verken hverdagen eller normalt, men, vertfall min generasjon, får kanskje lignende ting inn igjennom de fleste medier i dagens samfunn. Vi er vant til å høre om sånt, derfor reagerer vi ikke sterkt. Vi bare sjokkeres over at det er i bokform.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du verden, jeg husker at jeg leste denne som ganske ung. (Det var jo den gangen at sex og slikt virkelig var interessant.) Men det verste er at jeg husker ikke et ord av den. Teorien ble fortrengt av praksis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husker den veldig godt; den gjorde et sterkt inntrykk og jeg lærte meg noen nye ord. Tenkte i min naivitet "at finnes det sånne leger?" - og det gjør det nok... Jeg var både rystet og fascinert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjære vene - enda ei bok jeg har lest som hadde gått i glemmeboka! Det måtte være i den perioden den var forbudt i Norge, for jeg leste den på dansk - og det er omtrent det eneste jeg husker. Pluss at den kollegaen jeg lånte den av, hadde den med på jobb og overleverte den til meg, pent kamuflert i gavepapir. Verden har gått LITT framover!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud