Spennende. Og utrolig god spiss-formulering av innholdet! Bokkilden brukte mye mer tid og plass: Fattiggutten Mino er født i regnskogen. Han er sommerfuglfanger og elsker jungelens mangfold av liv. Samtidig som Mino samler sommerfugler, ser han at jungelen ødelegges av multinasjonale selskaper. En dag rammer katastrofen også hans landsby, og Mino er plutselig i sentrum av de store regnskogenes tragedie. Etter dette forvandles Mino til en fryktet kriger med ustoppelig hevntørst. I spissen for den beryktede sommerfugl-ligaen drar han ut i verden og sprer terror og skrekk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

jeg er uendelig glad i Nygårdshaug og anbefaler han på det sterkeste!! Har du ikke lest han fra før har du mange stunder med leselykke forran deg ;) Begynn gjerne med Mengele Zoo og fortsett med Himmelblomsttreets Muligheter og Afrodites Basseng. Anbefaler også krimserien hans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KPiippokattaSolveigAnn ChristinmgeSilje-Vera Wiik ValeMonica CarlsenCathrine PedersenTonesen81Tove Obrestad WøienKirsten LundPia Lise SelnesMorten MüllerNorahMarenRolf IngemundsengretemorPi_MesonEli HagelundJoannStig TPirelliNikkaHanne Kvernmo RyeLeseberta_23Turid Kalvatn SchøyenGodemineRandiHilde H HelsethWilliam BillisonsiljehusmorCamillaDemeterEmil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardNils Pharosomniferum