Du er for ung (21 år gammel!) og fordumsfull til å forstå dybden og budskapene i denne boka. Prøv deg igjen om 20 år når du har fått litt mer livskunnskap.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Når det gjelder enkelte bøker, så er det helt klart en fordel med livserfaring.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ung er jeg ikke, men en del fordommer har jeg vel fortsatt i behold. Jeg ble ikke berørt av denne på noen måte - synes "jålete" er en bra karakteristikk. Jeg tror ikke Coelho-fan eller ikke har noe å gjøre med hvor belest man er.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Dette er en av bøkene jeg ble kvalm av. Så full av klisjeer og floskler etter mitt syn at jeg ikke fikset den. Den er en av mine aldri fullendte og passer i min kategori "livet er for kort". Tror jeg har glemt å hente den fram som en av mine bøker... Men som denne utvekslingen av synspunkt viser - opplevelse av bøker er svært individuelt. Og hva en finner i en bok/historie kommer nok av så mangt...ulike livssyn, erfaringer,tidligere livserfaringer,hva en har lest før, fordommer (ja hvem kan med hånden på hjerte si at en ikke har det..) osv osv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaIvar SandKirsten LundSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine Sundalsomniferum