Da er vi to. Er også uføretrydet med diverse kronsike tilstander som er veldig avgjørende for dagsformen. Har ellers utdannelse som spes.ped, og har jobbet med unger som faller utenfor A-4 normen i skolen og på dagsenter med psykisk utviklingshemmede. Ellers så har jeg vært innom industri og butikkyrke. Jeg bruker mye av tiden min til å lese alt mulig, noe fag for ikke å gå helt i vranglås. Det du lærer har du alltids bruk for før eller senere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er selv også uføretrygdet, og jobber deltid i bruktbokhandel. Ville bli lærer som barn før jeg fant ut hvor mye arbeid det var og har studert 1 år på bibliotekhøyskolen, men måtte slutte da da ikke fikk dekket boutgiftene. Har alltid lest mye bøker, de største hyllene mine er tegneserier og historie. Finner alltid my spennende når jeg sjekker de 2 faste favorittselgerne mine på eBay.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin Eftevand