Fantastisk originalt! utrolig morbid og jeg kan nesten ikke forstå at det er en ungdomsbok... Etter harry potter og twilight (og jeg har ikke giddet å begynne på de 1000 andre vampyr seriene som finnes) så var dette akkurat det jeg trengte innimellom "voksen" bøkene. både catching fire og mockingjay er allerde bestilt! Jeg gleder meg!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Du har virkelig noe å glede deg til! Jeg tror hunger games-trilogien er en av de beste seriene jeg har lest. Jeg syns catching fire er den mest spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte også den andre best! Det var veldig herlig med en serie som, til tross for at den første boken var fantastisk, klarte å heve seg enda mer i den neste:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

(Skjønt fantastisk originalt vil jeg ikke si at det er med tanke på hvor sterkt dette bygger på den japanske "Battle Royale" - som er mye mer morbid, grøss.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJ