Når jeg bare kom meg over "irritasjone" over at hun skriver "tell" i stedefor "til" og "fesk" i stedefor "fisk" så gikk det utmerket å lese boken :) Måtte snakke med noen andre finnmarkinger og høre om vi virkelig sier "tell" og "fesk" og noen mente at kanskje. Jeg har ikke hørt det selv. Og jeg er finnmarking.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Mora mi er fra Måsøy, hvor serien er basert på, og der sier de "tell" og "fesk", mens i Hammerfest hvor jeg bor sier vi "til" og "fisk" :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det va godt å få det forklart :) Og søskenebarnet mitt sa at det sannsynligvis va nåkka sånt. Dumt å la mæ irritere av sånne småting ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye