En utrolig gripende bok, jeg slukte den fra begynnelse til slutt! Til tross for at den inneholder mange vanskelige ord, diagnoser og akademiske uttrykk, så er den lett å henge med i, og fremstår som veldig troverdig nettopp fordi den inneholder alle disse vanskelige ordene som oss 'utenforstående' uten diagnosen eller innblikk i sykdommen har i dagligtalen, Man får et nytt tenkesett og et annet perspektiv på det meste når noen i familien får stilt en slik diagnose, og denne boken syns jeg var best på nettopp disse skildringene. Hovedpersonen er godt beskrevet og fremstår som veldig levende, men også andre i familien hennes er tatt med i betraktningene, og man får følge dem alle gjennom den prosessen det er å få, godta og leve med en slik diagnose. Virkelig en bok jeg kan anbefale, ikke bare for dem som ønsker mer viten om alzheimers, men for alle som ønsker en god leseropplevelse!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dette er virkelig en bok som kan anbefales! Selv leste jeg den for ca.to måneder siden, og har etterpå anbefalt den til mange i familien og vennekretsen, men også til arbeidskameratene i eldreomsorgen. Selv om dette er en roman er det tydelig at hun har snakket med mange med store kjennskaper og erfaringer med sykdommen. Likte også at den ikke setter leseren igjen deprimert og med en redsel for å få Alzheimer. Som hjelpepleier var det fint å få dette innblikket i tanker og følelser til en med begynnende demens. Det eneste jeg ikke likte med boka var at slutten ble vel brå. Hun kunne med fordel tatt med en del mer på slutten. Uansett en kjempebra bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødAre SkårDolly DuckmgeTheaKaren PatriciaCarine OlsrødTuridmajaSolIvar SandTjommiEileen BørresenIngeborg GritaolineTone SundlandBjørg  FrøysaaKirsten LundEgil StangelandsomniferumBeathe SolbergAmanda AIreneleserMarianne  SkageGrete AastorpHanneTine VictoriaLailaAnniken RøilMonoiskTove Obrestad WøienAneLisbeth Marie UvaagTatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge SerigstadMarit Aamdal