Jeg føler denne nye teknologien snart tar over verden, for den prøver veldig hardt å være rundt oss overalt til enhver tid i alle slags former og funksjoner, for bretter du ikke privatlivet dit ut til alle og bruker denne teknologien 24/7, nei, da er du bare 'ut'. Jeg liker det absolutt IKKE, ikke skjønner jeg noe av det, ikke vil jeg skjønne det heller. For meg er det nok å ha mobil, men jeg hadde klart meg helt fint uten den også. Men nå er jeg en ganske gammeldags person til å være 20 år.

Ja, bøker tar plass, men jeg elsker alt ved dem. Selve arkene, å bla til neste side, lukten, koveret, bare det at jeg kan ta og holde i den. Jeg for min del prøver å skaffe meg så mange bøker jeg kan slik at jeg kan kalle et rom i mitt fremtidige hus for et bibliotek. Dét gleder jeg meg til!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Samme her. Jeg hamstrer så man skulle tro det gikk på livet løs. Men så elsker jeg å ha så mange bøker også, da. Jeg er kanskje ikke rik på penger, men det er ikke så verst å være rik på bøker heller! :)
Min store drøm er også å kunne ha et bibliotek når jeg en gang slår meg til ro og bygger/kjøper hus.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sånn har jeg det også :) Kan henne jeg bruker mange penger på bøker. Men de gjør meg lykkelig.. på en måte. Blir så glad når jeg mottar bøker med posten og kan sitte og stirre på de lenge, der de så fint står i bokhyllene :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kjell F TislevollMonica CarlsenAnniken RøilPiippokattaHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathias