Jeg har laget flere lister, og noen av dem trenger innimellom å oppdateres. Er det mulig å få til en funksjon som gjør dette lettere enn det er i dag? For eksempel hadde det vært fint om listene kunne finnes under menyen på den enkeltes profilsider, da kunne man med få tasketrykk funnet fram til og endret den aktuelle lista. Vet ikke om dette er mulig å få til, men det hadde vært fint ;)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 14 svar.

God idé. "Lister" er nå et nytt menyinnslag i brukermenyene.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Så flott! Er det samtidig noen enkel måte hvor jeg kan se kommentarene til lister? Foreløpig har jeg laget bare en liste, og jeg vet det er noen kommentarer der, men disse kommer ikke opp når jeg går inn via dette menyinnslaget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, nå er det lagt til en link til listens kommentarer rett under listetittel.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

GLIMRENDE - dette vil gjøre det SÅ mye enklere å holde styr på hva som er sagt i forbindelse med en liste! Både for liste-forfatteren og for interesserte liste-lesere. TUSEN takk skal du ha!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette likte jeg! Takk skal du ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Venter i spenning om jeg også får denne lure funksjonen ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har den her:

Skjermbilde fra meny

Godt sagt! (2) Varsle Svar

JAAA! Supert, dette også - STOR takk!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det, dette var en lur idé.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk, det var raskt ekspedert! Jeg er kjempefornøyd ;)

Og; tror sannelig jeg skal føye webdesigner til cv'en min, en kan vel det når en har vært med og forandret designet på en nettside, eller :P

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Støtter deg der, Anja - og det ville også vært fint å kunne klikke seg inn på andres lister fra deres profilsider, synes jeg - og det ville man jo også kunne oppnå ved å ha en liste-inngang fra profilsidene. (Vet du kan søke opp listene til de du følger - men jeg ville gjerne hatt tilgjengelig en listeoversikt på profilsidene, på samme måte som man kan få oversikt over andres boksamling.)

En annen ting som er kronglete med lister p.t.: andres kommentarer til listene! Og da sikter jeg til både egne og andres lister. Det har hendt mer enn en gang at jeg har kommentert en liste, for så å oppdage etter postingen at andre har sagt akkurat det samme før meg. Jeg klarte bare ikke å se at "listeforfatteren" hadde fått andre svar, før jeg selv hadde trykket Lagre på eget innlegg.

Og på samme måte synes jeg det er vanskelig å finne ut om mine egne lister har fått noen kommentarer - jeg vet det kommer opp på "Hva skjer"-siden på egne profilsider, men dét forutsetter at jeg sjekker der så ofte at eventuelle listekommentarer ikke er rykket bakover i arkivet... Jeg ber ofte om tips forbundet med lister jeg lager, og da vil jeg jo gjerne oppdage tipsene på en enkel og grei måte, også!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

På en måte finnes det alt.
Klikk på "lister vi har dem".
Så klikk på firkant med tekst "av meg". Og vips er du inne på dine lister.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg er klar over det.. Men synes fremdeles det hadde vært enklere å kunne gå direkte til egne lister fra egen profil ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman