Det finnes åpenbart ulike synspunkter på dette - og jeg er ingen spesialist! Jeg forstår hva du mener, men har en noe annen oppfatning av tingene.
Er usikker på hvor langt vi skal dra diskusjonen i dette forumet :-)
Skal tenke nærmere over det du sier. Så får vi se om det er flere som finner denne diskusjonen interessant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jo, det er nok et litt diffust tema. Jeg var oppe i nettopp essay i muntlig eksamen i norsk på høyskolen, og fikk meget godt resultat på det. Så jeg har altså lest mye om dette. Men det er nok også litt som du sier, selv om det var en klar oppfatning i de bøkene jeg leste, at det er ulike oppfatninger om dette. For hva bøkene sier er jo en ting, men like viktig er det jo hva folks oppfatninger er ja.. Men heller ikke jeg tror vi kan komme stort lenger i denne diskusjonen, får se om det kommer noen flere innspill... Føler meg jo sikker i min sak jeg, men syns det er noe vanskelig å beskrive det helt eksakt, selv om jeg fikk satt ord på noe..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LilleviTheaIreneleserInger-LiseTine SundalReadninggirl30William BillisonLailaBeathe SolbergsiljehusmorTor-Arne JensenTanteMamieTralteKirsten LundOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GAstrid Terese Bjorland Skjeggerud