I Haugesund heter det båsspann/bås. Alt er også så kjekt i Haugesund: han var kjekke, kjekke jenta, kjekke tur - og er det skikkelig stas så heter det jysla kjekt. Da jeg flyttet til Oslo, lette jeg lenge etter finke, før jeg oppdaget at det var det samme som lungemos - noe som ikke akkurat var appetittvekkende. Som barn var jeg fryktelig sjalu på ungene på Hedmarken som spiste kaku med sirup. Tenk å få kake hver dag!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

På jæren seier me jysela jilt(eller skrives det gjilt?) (det tyder veldig kjekt)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hos meg og, men me sløyfe e'en og seie "jysla":-) Eller grævla...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, eller grævlig godt! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg spiser kaku hver dag fortsatt jeg :) og til jul sørger jeg for å ha et fat med småbrød å by på til kaffen. Småbrød er rett og slett småkaker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Navnkujndig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaske