Ønsker bare å kommentere det du skriver mot slutten av innlegget dit da jeg i utgangspunktet er enig i alt du skriver over, men at alle bokelskere er gode tror jeg ikke på. Ikke at noen nødvendigvis er onde, men her er finnes allslags mennesker med en ting felles - at en liker/ elsker å lese. Inholdet er veldig variert og jeg har sett bokhyller jeg har blitt skremt av. Om innholdet i hyllene reflekterer personligheten vet jeg ikke, men er vel trolig. (får vel en tilbake om alle barnebøkene jeg har lest,hehe. Og ja mulig jeg er litt barnslig, evt at jeg har barn;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg skal sørge for å merke mine sarkasmer og forsøk på humoristiske innspill litt bedre fremover.

Edit: Jeg skal kanskje nøye meg med å skrive dem bedre;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok,sikkert jeg som var litt trøtt. Burde kanskje skjønt at du var sarkastisk/ ironisk,hehe. Har sagt det noen ganger, men å legge inn ironi, sarkasme og humor i skrift er ikke lett.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som du sikkert ser, gikk jeg i meg selv jeg også, etter å ha lest (den ellers het utmerket utformede) teksten min, og spesielt det avsnittet du kommenterte.

Og ja, humor/sarkasme/ironi pr tekst er egentlig livsfarlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RandiAKetilKirsten LundRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieTove