Dette er utvilsomt den svakeste av Jarle Klepp-bøkene hittil, men likefullt en fryktelig underholdende affære. Dog føles denne kanskje beretning å falle nærmere forfatteren selv enn Jarle Klepp; de andre bøkene er også visstnok delvis selvbiografiske, men det er noe med latterliggjøringen av studentlivet her som ikke helt har fått det perspektivet den andre har. Eller noe slikt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes Renberg er utrolig flink til å forme Jarle Klepp ettersom tiden går og han modner til. Samtidig har han flott greid å beholde personligheten hans. Jeg må si meg enig i at Charlotte Isabel Hansen er den av bøkene om Jarle Klepp som er skrevet på den simpleste måten, men i denne sammenhengen syntes jeg det passet ganske fint inn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg digger Jarle Klepp, og syntes ikke studentlivet ble latterligjort. Boka beskriver utfordringerene Jarle Klepp møter, og det på en morsom, trist og sår måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye