Hun har skrevet 6 romaner under navnet Mary Westmacott, 'Agatha Christie also wrote romantic novels under the pseudonym Mary Westmacott'. De engelske titlene er: Giant's Bread (1930), Unfinished Portrait (1934), Absent in the Spring (1944), The Rose and the Yew Tree (1948), A Daughter's a Daughter (1952), The Burden (1956). Jeg vet ikke om alle er oversatt til norsk men vi pleier å ha en eller to i butikken rett som det er. Skal på jobb i morgen og kan ta en titt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Minst en av dem er oversatt, «Efter vår», men den utgaven jeg fant er fra 1965, så det kan tyde på at de som har blitt oversatt ikke lenger er tilgjengelige utenfor antikvariatene.

Ellers hadde jeg rent glemt dette, på engelsk får man dem i paperbacks for en rimelig penge fra de store nettbutikkene, interessant nok omtales de som "crime of the heart novels".

Takker for informasjonen! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min bestemor, som var sekretær i Dreyer i en årrekke, har et helt fantastisk arsenal av gamle, sjeldene bøker hun fikk fra jobben. En av dem er "Efter Vår", som fremdeles står i bokhylla. Leste den, eller hvert fall deler av den, i sommer. Men jeg synes ikke kvaliteten på den boka var særlig god. Må si jeg foretrekker krimen hun skrev under eget navn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi hadde ingen inne nå, men jeg husker at sjefen min har lest minst en av dem og syntes den var bra, og hun pleier å anbefale den til kunder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nok en grunn til at disse ikke er særlig kjente. Men det kan jo være morsomt å lese en av dem. Selv har jeg lest samtlige av hennes kriminalbøker, men ingen av disse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvor mange krimbøker har hun skrevet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er en liste på alle bøkene hennes

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin Eftevand