I tilfelle du overså det er det de 2 første bøkene i triologien som er gratis. Jeg lastet ned 2 bøker av Vidar Sundstøl gratis i går. Bokklubben regner vel med at vi da kjøper den siste p.g.a spenningen. Med min IPad har jeg ikke de problemene som du beskriver. Jeg ha lastet ned "Bluefire reader" og mottar mine E bøker der. Det fungerer utrolig bra, og det forekommet ikke at sider blir borte el " hoppes over". Bøkene samles i "biblioteket".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Åååå, så det var ja takk, begge bøker? Eg gjekk automatisk ut ifrå at eg berre kunne få ein av dei eg, må visst ikkje vera så beskjeden av meg ;)

Prøvde "Bluefire reader" seinare igår, då ei anna bok eg kjøpte ikkje kom inn på bokskya med ein gang, ordna eg meg "Adobe ID" og lasta den ned i Bluefire i staden og las litt der. Men der låste den seg plutseleg, og er fortsatt ikkje i form igjen... Men den dukka opp i bokskya til slutt, så eg fekk lesa videre der ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeKirsten LundAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TPi_MesonG L