Det handler ikke om hva som er rimeligst og mest praktisk for alle av oss, for noen er den estetiske verdien en papirbok har mer verdifull enn den er for deg.

Hvorfor ha et maleri på veggen i stedet for digitale fotorammer fra IKEA? Jeg kan ikke gi deg noe godt rasjonelt svar på det, det er dyrere og motivet er det samme hele tiden, men av en eller annen grunn foretrekker jeg det.

De som liker lesebrett, og synes de er like greie og ikke har irrasjonelle forhold til ting som meg må få lov til å bruke det så mye de vil, men jeg ville synes det var synd hvis papirboken forsvant eller ble begrenset på grunn av det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

At en finner lesebrett hensiktsmessig og foretrekker det i mange sammenhenger - betyr ikke at en tømmer hus og hode for papirbøker. Som jeg har skrevet et annet sted i denne tråden, jeg ser absolutt verdien - litterært såvel som estetisk og kronemessig :) - i papirbøker. Det ene utelukker ikke det andre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsenmgeJarmo LarsenDinaStig TAnniken L