39 ulike diskusjoner: Her høres det ut som om André bør komme i gang og utvikle litt igjen! Med så mange ulike diskusjoner er det åpenbart lett å gjøre "feil".!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Heng ikkje dette saman med at ein automatisk startar ein ny diskusjon, når ein kommenterer ei bok ein har lese?

Om eg nå legg inn ein kommentar av typen "Sterk lesaroppleving! Denne kan eg anbefale", når eg er ferdig med Stalins kyr, betyr ikkje dette at eg forventar svar på denne kommentaren. Men det kan jo hende eg tenker feil?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan se ut som om det hersker ganske ulike oppfatninger - og forventninger - om bruken/poenget med denne funksjonen. Noen av oss (jeg kan like godt tone flagg, synes jeg - har sagt det før, uansett) tenker at ved å bruke denne funksjonen ("start en ny diskusjon om boken") er en måte å aktivt signalisere at man vil kommunisere med andre bokelskere - hvis ikke kunne man notere leseropplevelsen for seg selv, ikke starte en tråd på et nettforum. Andre bokelskere sier at de har behov for/ønske om å få utløp for sine leseropplevelser og finner det naturlig å bruke start-ny-tråd-funksjonen til dette.

Jeg har for min del avfunnet meg med at noen oppfatter funksjonen annerledes enn jeg gjør. Jeg synes fremdeles at det er rart at noen starter tråder og så sier "nei, nei - dette var bare ment for meg" når andre påpeker at de ikke får så mye ut av knappe, ubegrunnede kommentarer om en bok. (Nå forsøker jeg å oppsummere tidligere ordvekslinger på nettstedet, så det blir mer generelt enn det eksempelet du gir i ditt innlegg, Bjørg.) Men OK: vi er så forskjellige i våre forventninger til og tolkninger av nettfunksjoner. André Nesse har tidligere fått forespørsler (blant annet fra meg) om det ikke kunne vært lurt å endre forklaringen (overskriften) knyttet til "Hva mener du om boken/Start en ny diskusjonstråd", men han synes ikke det var noen god idé, fordi han er redd det kan skremme folk fra å delta på nettstedet. (I det minste er det slik jeg husker svaret hans. Håper jeg husker riktig.)

Så dette er altså et tema som popper opp her på forumet fra tid til annen (naturlig med gjentagelse, vi får jo stadig nye bokelskere her inne, for øvrig veldig hyggelig). Så for deg som er ganske ny: du har akkurat fått tredd nedover ørene min versjon av hvorfor dette med de mange trådene kom opp her i denne. ("Stadig like forvirra? - Ikkje etter denne episoden av "Forviklingar"!)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

LailaIngunn SSteinar HansenritaolineNinaSissel ElisabethSigrid NygaardDaffy EnglundVibekeLisbeth Marie UvaagLesevimsaTrineRoger MartinsenHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenTrude OmaflamgeBeathe SolbergSusan StensrudSynnøve H HoelIngvild STor Arne DahlAnna Katharina MyklebustMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst StenerudAmanda AMaikenChristinaTonesen81Ann-ElinHanne MidtsundNorahFriskusen