Dette er en boks dramatiske historie. Sarajevo-haggadáen er en berømt bok laget i middelalderen, men når den dukker opp igjen i vår samtid, er dens historie ukjent. Bitte små spor i boken - bl.a.et kattehår og saltkrystaller - pirrer nysgerrigheten til den australske, kvinnelige eksperten som håndplukkes til å undersøke boken.

Hvert lille spor er opphav til dramatiske hendelser i bokens historie og de menneskene som var i befatning med den på gitte tidspunkter. Årstallene og omstendighetne varierer, men hver enkelt historie er så spennende og engasjerende at jeg ikke hadde lyst til at disse kapitlene tok slutt. Jeg ville lese mer.

Samtidshistorien er på sett og vis den minst spennende, men den har sin egen viktige plass i haggadáens historie og binder det hele sammen på en veldig god måte.

Jeg ble virkelig fascinert av denne fortellingen og imponert over hvordan forfatteren har satt sammen bokens historie samtidig som mye av jødenes historie belyses. Anbefales virkelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg