En ganske bemerkelsesverdig bok: For det første er det en del skrivefeil (forlaget sendte feil manus til trykkeriet - nemlig det som ikke var retta). For det andre føles det som om jeg spiller et rollespill ledet av en veldig snill game master/spilleder som sender en alliert eller et lykketreff hver gang vi har det litt vanskelig. For det tredje er karakterene ganske firkanta og svart/hvitt.

Men når alt dette er sagt, er det en knasende god bok! Ikke vet jeg hvorfor, jeg vet bare at jeg ikke klarte å legge den fra meg før siste side var lest ut. At jeg har anbefalt den til alle jeg har snakket med siden jeg var kun 40 sider inni. Noe med handlingen, tankene til hovedpersonene og forfatterens ungdommelige, muntlige språk taler rett til meg. Jeg er så heldig å kjenne den talentfulle skribenten, og det er som om hun sitter i hodet mitt og leser fortellingen. Det er så naturlig, så lekende lett når hun forteller denne dramatiske historien.

Mine ord strekker ikke til - les heller forfatterens egne. "I dypet av en ruin" er en bok skrevet av ei ung jente, skrevet til andre unge mennesker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

syns boken har en treig start, men når man kommer inni boken er den utrulig bra.(min topp 3 beste bøker jeg har lest, for ungdommer) veldig artig og uforuksigbar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

VibekeLene AndresenRisRosOgKlagingAnjaBjørn BakkenArne DaviknesLabbelineedgeofawordDolly DuckBjørg L.Berit B LieIngeborg GToveAjiniakraTine SundalKay NilsenHauk1Torill Elisabeth RevheimLibraritas vHarald KDiddiAstrid MartetuhamreLinn Charlotte EdstrømAlice NordliHilde Merete GjessingTina EilertsenMarit HøvdeIngunn SWencheCarine OlsrødJan Erik  OlsenGodemineSissel Karlsen FjeldetThina NordtveitErikiJosefineIrene StrømlandIdaLama Diehl-Dahl