Så det var en tråd om barndommens böker her og kom til å tenke på bökene som har forfulgt meg. Du vet, disse bökene som står og lurer i bokhyllene nesten uansett hvor du er. Den boka som jeg flest ganger har stött på, må väre Suzanne Bröggers JA. Det står minst ett eksemplar i ca alle mine venners barnedomshjem. Tjukk bok med stort rosa JA på svart bakgrunn. Overalt! Ei anna bok er "Veien til Lago Santa". Den vet jeg ingenting om, bortsett fra at den finnes, og ofte i närheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har både Ja og veien til Lago Santa, Ja har jeg lest, men den andre kom som vervepremie i en eller annen bokklubb på 80tallet, kanskje derfor den er så utbredt.(fortsatt ulest, sliter med litt samvittighet der, skulle gjort det snart) Ellers så er det vel ganske mange eksemplarer av Det Beste bøkene rundt omkring, og lange rader med leksikon av et eller annet slag. Ellers så er vel både Snorre og Asbjørnsen og Moe bøker som er ofte sett. :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Snorre. Er både hos mine foreldre, på hytta og diverse andre steder. Det er ei bok jeg føler jeg på en måte vil, men kanskje aller helst bør lese. Det er vel bare å begynne - så kanskje den fenger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg - Snorre er overalt. Jeg har prøvd å lese litt i den, men sovnet fort gitt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var jo godt å høre at jeg ikke har gått glipp av noe stort. En gang skal jeg allikevel lese litt i den jeg også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ulysses. Over alt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TVannflaskeLinda NyrudMarianne_AvaBenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyePiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice Nordli