Lykke idag når eg fekk mail frå Bokklubben om dette, og dei reklamerte med ei gratis bok (Vidar Sundstøl - Drømmenes land, eller bok nr to av han). Rett på nett å prøve å finne ut av dette. Men det var altså ikkje berre lett. Har iPhone, og skal bruke "Bokskya". Men det måtte vera eit eller anna som hang på dette i dag, mange interesserte kanskje?? Tok i alle fall ein god time før eg hadde det på iPhonen, merkeleg at dei ikkje brukar app-store. Uansett trur eg det er rom for forbetringar på denne app-en. Når eg skulle lesa mi nyinnkjøpte bok til kr 0, var det spesielt vanskeleg å finne ut korleis eg skulle bla tilbake når eg hadde bladd for langt. Men etter ti minutt fann eg ut at eit "tap" på høgre side av skjermen, var ei side fram og eit "tap" på venstre side var ei side tilbake. og så kom eg til siste sida i kapittelet som den hoppa glatt over og gjekk rett på kapittel 2, og da som det var så spennande!!

Nei, eg må nok innrømme at ei god gammaldags bok, kjem til å gå først i køen for min del. Men det her er jo frykteleg praktisk når ein er på reise/ferie da. Å kunne ha med MANGE bøker som ikkje tar plass. Men så var det dette problemet med at det ikkje nyttar å sitta i sola å lesa dette da. Då høyres det ut her i tråden at ein må ha lesebrett. Men bakvendt å kjøpe eit lesebrett som kun kan brukas til dette, når det fins iPad som kan brukas til ALT - unntatt å lesa ute i påskesola.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

I tilfelle du overså det er det de 2 første bøkene i triologien som er gratis. Jeg lastet ned 2 bøker av Vidar Sundstøl gratis i går. Bokklubben regner vel med at vi da kjøper den siste p.g.a spenningen. Med min IPad har jeg ikke de problemene som du beskriver. Jeg ha lastet ned "Bluefire reader" og mottar mine E bøker der. Det fungerer utrolig bra, og det forekommet ikke at sider blir borte el " hoppes over". Bøkene samles i "biblioteket".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åååå, så det var ja takk, begge bøker? Eg gjekk automatisk ut ifrå at eg berre kunne få ein av dei eg, må visst ikkje vera så beskjeden av meg ;)

Prøvde "Bluefire reader" seinare igår, då ei anna bok eg kjøpte ikkje kom inn på bokskya med ein gang, ordna eg meg "Adobe ID" og lasta den ned i Bluefire i staden og las litt der. Men der låste den seg plutseleg, og er fortsatt ikkje i form igjen... Men den dukka opp i bokskya til slutt, så eg fekk lesa videre der ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er "grisedyrt" å bruke app store - derfor gjør vi ikke det. Det skal visstnok ha vært en feil på lenken Bokklubben sendte ut i dag, så det ble nok litt vanskeligere enn det hadde behøvd å bli.

"Slide" (at man kan dra fingeren over siden i stedet for å dra) kommer ganske snart. Dette har høyeste prioritet i neste runde av utviklingen.

Hilsen Caroline (jobber i Bokskyaprosjektet)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for info :) sliding blir bra. Og så hadde det vore ordentleg all right å fått lest sistesida i kapitla... Hoppa glatt over sistesida i kap 2 også, og da ga eg opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om jeg husker rett skal apples app-store ha 50% av utsalgsprisen på alt som selges gjennom deres system.

Så vi får håpe det går riktig lenge til norske bøker går den veien, de er dyre nok både på og utenfor brett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Monika SvarstadKirsten LundTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TPi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenTheaTone SundlandLiv-Torill Austgulen