Gleden over velfylte bokhyller er en tilstand alle bokelskere vil kjenne seg igjen i. Når det er sagt - er gleden over et velfylt lesebrett også i aller høyeste grad til stede for enkelte bokelskere.
Etter å ha vært en aktiv bokkjøper i to generasjoner - var det en lettelse for meg da lesebrettet ble en mulighet. "Trangen" til å stelle bøker og bla boksider tilbake på plass (så ikke bokryggene skal bli skjeve) etter endt lesning har avtatt sterkt med årene. Men finner jeg en førsteutgave som frister på auksjon eller antikvariat - våkner jeg fortsatt til liv og er på hugget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hvordan blir det med første-utgaven av ei e-bok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er fullt mulig at det en gang i fremtiden vil bli etterspørsel etter de første lesebrettene med ulike samlinger av førsteutgaver av e-bøker. Spekulasjoner om eventuelle omsetningsverdier av disse objektene tar jeg ikke stilling til, men overlater dem til mine barnebarn. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg trur likvel ikkje det å bla i ei liste nokongong vil bli det same som å leite i ei bokhylle. Men spør meg gjerne igjen om eit år eller fire - det kan hende svaret er heilt annleis då.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsenmgeJarmo LarsenDinaStig TAnniken L