Haha, kanskje vi skulle prøve oss ja, tro jeg så den på tilbud på Ark, men hadde virkelig ikke noen planer om å lese den, men det er lov å ombestemme seg, ikke sant.. Leser jo stadig vekk bøker jeg aldri hadde drømt om pga dette nettstedet her;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

At det er en god idé, ja, det synes jeg faktisk. Men tanken på å forplikte meg til fritidslesing, i stedet for bare å velge akkurat det som fenger akkurat når jeg er ferdig med forrige bok - hm, er litt redd for at dét vil trigge både rebellen og den dårlige samvittigheten i meg. Men vi kan jo la tanken modnes litt - med mindre noen føler seg kallet til å sette i gang et DQ-prosjekt før jeg får summet meg, naturligvis. Det er fritt frem for alle som måtte føle seg kallet! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidi