Hehe! :)

Du får rope ut om du skal lese hele DQ en gang, så slenger jeg meg med! ;) Det er sikkert flere som er interessert også, det er jo en klassiker og ble visstnok kåret til verdens beste roman(?) for noen år siden hvis jeg husker riktig.
Hadde vært artig med en samlesing og evt. diskusjon underveis/etterpå, slik som jeg har sett andre gjør med bl.a. Ibsen og Shakespeare.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Som nevnt ovenfor: jeg er egentlig ikke så "flink" til å disiplinere lesingen min og lese parallelt med andre - selv om jeg synes de Shakespeare- og Ibsenprosjektene her inne er kjempeflotte - er kanskje bittelitt misunnelig på dem som holder koken der, og får lest så mye som jeg kunne tenkt meg å ha lest.... (Selvmotsigelse de luxe - jeg vil ha full frihet til å velge "koselektyren" min selv, og samtidig synes jeg samleserne er så heldige som får lest så mye bra!)

Kan ikke love å dra i gang noen samlesing av DQ med det første, altså - men tanken ligger i det minste og modnes.... - skrekkelig lurt som jeg synes det ville vært å bli med på noe sånt! :-D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidi