Jeg mener at det er vesensforskjell mellom Facebook og Bokelskere. Ja, de fleste av oss (som er medlemmer) legger ut en del personlig informasjon på førstnevnte… Samtidig er det sånn at man kan reservere seg mot at folk en ikke har godkjent/kjenner leser det en skriver. Her inne kan alle lese/se alt.. På fb opptrer jeg med fullt navn, rett og slett fordi jeg bare inviterer dem jeg kjenner personlig til å se det jeg skriver.. Og; jeg legger ikke ut bilder av andre enn meg selv, forteller ikke om fester, skriver ikke om når eller med hvem jeg nyter en kaffekopp... Det finnes faktisk sobre fb-brukere, også.

Jeg er kvinne, heterofil, medlem av et politisk parti, lærer på ungdomsskole, tidligere speider, spiller bedriftsvolleyball, er medlem av et leseselskap, liker fargen lilla, setter spesielt pris på kunstneren Matisse og bandet Band of Horses, har tre yngre søsken, har ikke barn, kjører ikke bil, hater slaps… Jeg kan godt skjønne at en statistikk over hva vi her inne leser/liker kan være interessant, samtidig setter jeg også pris på å ytre meg uten at det jeg skriver havner øverst på google search

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg tror ikke PerL mente at dette skulle bli som facebook heller. Som jeg leser innlegget over bruker han facebook som et eksempel på en arena hvor det blir lagt ut veldig mye personlig. Kanskje for mye personlig, men det er en annen type diskusjon.

Jeg var heller ikke ute etter masse informasjon om deg. Jeg var på jakt etter litt mer basisinformasjon å lage statistikk av. Hvis jeg vil bli bedre kjent med deg går jeg inn på din profil og velger å følge deg :)

Jeg syntes det ville være spennende å se om det blant bibliotekarer her er fler som her lest f. eks. Twilight enn Sult. Litt sånn som André snakker om her inne, lenger ned i tråden. Men det er en balansegang mellom hva som er greit og hva som ikke er greit.

Jeg syntes ikke det er problematisk å dele yrke, interesser, sivilstand. Og spurte om muligheten til å utvide profilen litt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men er du singel?

Hehe, neida, mitt eneste bidrag i denne saken må være at jeg personlig ikke har behov for at dette skal bli en arena for den type informasjonsdeling. Ikke at jeg har facebook-profil heller.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Statistikken på hva du leser finnes allerede. Men det er tydelig at du er ikke blandt dem som vil dele mer info her og det er greit. Det er heller ikke denne type info du beskriver det er snakk om her. Men du gjør det du syns er best og andre gjør det de syns er best. Så kan vi være enige om at vi er uenige :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

HanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J Thorsson