Det er forskjell på lesebrett. Nokon har baklys, som ein pc-skjerm, som for eksempel iPad og Samsung sitt. Dei har fleire pc-liknande funksjonar i tillegg til å vere lesebrett.

Eg skal kjøpe Sony sitt som har ein slags "blekk-skjerm" og som treng å lysast opp. Dette er fordi eg blir sliten i augene av å lese på skjerm med baklys i lengda. Dei er mindre fancy i forhold til tilleggsfunksjonar og er meir reine lesebrett. Men eg tenker at det er det eg treng. Mobiltelefon, kamera og pc har eg utanom, så då prioriterer eg det som gir god funksjon som lesebrett.

Men ein må jo vere forsiktig med det, på same måte som ein er forsiktig med eit kamera og ein mobiltelefon. Heldigvis brukar eg oftare å lese på bussen, enn på stranda. Så den eine veka i året eg ligg på ei strand, kan eg lese pocketbøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Eg har prøvd det på biblioteket, og det var då eg tok den endelege avgjersla om at det er dette eg vil ha. Men eg veit at det krever lys. Heile poenget er at mine auge blir slitne av skjermlyset, det er derfor eg liker dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sony PRS-650 er et godt valg.

Som jeg tidligere har kommentert HER

Jeg tror det blir lenge til de elektroniske bøkene tar over for de trykte bøkene. Heldigvis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsenmgeJarmo LarsenDinaStig TAnniken L