Det er blitt mange finurligheter her på bokelskere etterhvert og jeg er meget fornøyd. I går lærte Aina meg noe nytt - at jeg kunne sjekke avsluttet lesedato ved å klikke på redigere der en har lagt inne lesedatoen:) Det jeg nå ønsker meg (mye vil ha mer etc, hehe) er en funksjon der en kan sjekke hvor lang tid en har brukt på den enkelte bok. Tenker at i dét en registrerer en bok som"leser" kunne dato automatisk lagres og samkjøres med "har lest" når en er ferdig (Mulig det finnes allerede, men jeg har ikke oppdaget det.) Da kan jeg se hvilke bøker jeg bruker kort og lang tid på - og hvor lang tid egentlig. Noen blir jeg aldri ferdig med, men blir ikke flau hvis det kommer opp at "nå er det tre år siden du begynte på denne- på tide å avslutte?" Nja, en trenger ikke å trekke det så langt, men jeg ønsker meg nå en slik funksjon hvis mulig:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg syntes en slik funksjon hadde vært kjekt! Så kan de som ønsker det legge inn start og sluttdato for en bok. Det har jeg alltid gjort på de boklistene jeg førte for meg selv. (Noe jeg nå slipper fordi jeg har full kontroll her inne :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg blir egentlig litt overrasket over alle ønskene som kommer i forhold til ulike funksjoner jeg! Og årsaken til at man ønsker disse. Er det for sin egen del, eller for at tingene skal "ta seg bedre ut" overfor andre som evt sjekker en.

Er man blitt mer opptatt av funksjoner og alskens finurligheter på forumet enn av å lese bøker... Tar tiden som tilbringes på forumet snart tar over for leselysten?

For all del, jeg tar kanskje feil, men tanken har streifet meg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er for min egen del, selvfølgelig, tror ikke andre kan sjekke lesedatoene mine og ikke er vel noen interessert i hvor lang tid jeg bruker på en bok..Jeg leser sakte, se antall bøker lest i 2011;) Jeg er lykkelig for all hjelp jeg kan få.

Jo jeg bruker mer tid på forumet enn jeg leser for tiden, men det betyr ikke at jeg hadde lest hvis ikke forumet hadde eksistert. Jeg ønsker oversikt og trenger hjelp til å få det- derav søknaden om dette;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman