Underholdene og fengene skrevet. Likte den fra første side, ikke noe litterært mesterverk som noen nevnte i en tråd her, men passet meg med en lettlest bok nå om et interessant emne .

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har akkurat lest denne , og den var virkelig bra. Selvfølgelig makabert fra en sann historie til tider men alikevel noe vakkert. Så filmen rett etter at jeg har lest boken. Nydelig.!!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hun kommer med ny bok 5.9 med handling fra det engelske kongehuset. Boka heter den hvite dronningen , se haugenbok.no under kommende bøker:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset Bjørg Marit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset, den skal jeg huske. Trilogien om Henrik VIII og barna hans, som denne er første del av, synes jeg var deilig underholdning. Ikke stor litteratur, men fin som avveksling fra tyngre stoff. Om du leser på engelsk har Gregory skrevet mye om det britiske kongehuset som ikke er oversatt til norsk også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina