Jeg bør kanskje skyte inn at en av grunnene til at jeg ikke liker moderatorer er at de fort blir "store på det".

Ja, det er en ulempe enkelte ganger. Jeg har vært medlem av flere fora der dette har vært et problem - man har fått en "elite" av moderatorer som kan styre og bestemme som de selv vil - men heldigvis også noen andre fora igjen der det har fungert mer smertefritt og demokratisk. Jeg har også selv hatt moderatorverv, så jeg vet at det kan være lett å bli litt for glad i den ekstra "makten" man da sitter med. Selv om man ikke vil det på forhånd.

Nå når denne debatten kom opp og jeg har tenkt gjennom det, er jeg egentlig veldig glad for at alle står på likefot her inne. At vi alle sammen er vanlige dødelige, kun med André "over oss".

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Men det hadde vært kjekt å ha noen "hjelpende hender" her inne til å f.eks. slå sammen bokeksemplarer der det finnes dobling, tripling og mere til av akkurat de samme utgavene. Som f.eks. denne, der det ligger fire utgaver inne av akkurat samme boka.

Dette er jo et utbredt problem virker det som, men det er sikkert ikke så lettvint å ordne opp i når det må gjøres manuelt (etter hva jeg har forstått?).

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87ThearitaolineCamillaKarin Berg