Det er forskjell på å sidestille og å se på hva som har fungert andre steder. Jeg bare skrev hva moderatorer driver med, jeg. Det betyr ikke at jeg vil at Bokelskere skal bli sånn som "alle andre". :)

Nye medlemmer finner seg fort til rette hvis det er tydelig hvordan ting fungerer. Sånn som det er nå er det kanskje en og annen bokelsker som går igjen og pirker litt i folk og tipser dem om søkefunksjonen, ber dem om å utdype hvis de har skrevet "Denne likte jeg ikke!" i en diskusjon om en bok osv. Da kunne vi vel like gjerne hatt moderatorer som gjorde dette...? :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dei stormer vindmøller Aina. Forøvrig synes eg det er heilt greit med fleire tråder. Det hender at eg får lyst å skrive noko "smart" etter eg har lese ei bok, å då er det best å berre starte ein ny tråd i staden for å lese gjennom dei 50+ eksisterande kommentarane som eksisterer om boka. Då kan mine eigne tankar fort verke mindre oppegåande.

Når det er sagt så synes eg det var litt rart den gongen eg sjølv la inn eit innlegg til eit bok og det få timar seinare dukka opp ein ny tråd som nesten var ordrett kopiert frå min. Men dette er vel ein del av gamet. Det er kanskje ikkje alle som føler at dei trenger å utdjupe kvifor dei likar ei bok, men heller berre har lyst å vise kor dei står i saka - då er det greit å berre kviskre eit lite "denne boka liker jeg" - synes i grunnen det er synd at dei får så mykje pes for å skrive det, det er ikkje vår jobb å få våre medbokelskere til å tenkje...

Uff dette vart vist heilt utanfor saka. (Eg får gi nokre stjerner så har eg nok mitt på det tørre ;)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det virker som om André setter pris å at vi hjelper han av og til og jeg synes forsåvidt det er helt greit:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi L