Da samboeren min og jeg var en langhelg i Praha for ikke så lenge siden, hadde han med seg denne boken. Det tok ikke lang tid før han var ferdig, og "stjal" da min bok så jeg begynte på denne.

Jeg syntes først den var litt treg, og lurte på hvor historien egentlig skulle henn. Plutselig gjorde den en helomvending, og jeg ble helt oppslukt. Det er faktisk lenge siden en bok har klart å fenge meg slik som denne. Jeg elsker når en historie lokker og drar, og man bare må lese videre - glede seg til hver eneste side og man drar seg i håret av spenning og frustrasjon. Jeg syns Jo Nesbø har fått til dette bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Er enig med deg i at denne boka er utrolig spennende og godt skrevet. Jeg ble revet med fra første side. Foretrekker denne framfor bøkene med Harry Hole som hovedperson. Den må da også egne seg godt som filmmanus ????

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den kommer på kino i august (http://www.filmweb.no/kino/article234775.ece). For min del synes jeg boka var for kort til at den klarte å bygge opp en skikkelig god og troverdig historie, kanskje filmen blir bedre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det blir spennende- ikke alltid like lett å kjenne igjen boka når den blir film. Skal bli artig å se hva de har fått til. Det er noen "jaktscener" som ligger an til å bli ganske ufyselige .....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig T