Jeg lurte på om hvis en kommenterer et annet innlegg og den som blir kommentert sletter sitt inlegg, blir mitt med i dragsuget? Jeg "mistet" et i går. Ikke at det var så farlig, men tidligere har slike innlegg blitt stående selv om andre sletter. Det har sett litt rart ut da en har mistet mye av en tråd, men da var en ihvertfall herre over sine egne innlegg. Hvis det er slik jeg tror kan jeg på pur f, i ren frusterasjon faktisk slette flere tråder jeg har startet og alt forsvinner, inkludert alle bonusstjerner????

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hvis innlegget du svarer på slettes, så skal ikke ditt forsvinne samtidig. Både innlegg og stjerner er sikre mot dette.

Men hvis et innlegg som starter en tråd blir slettet eller markert som upassende, så blir hele tråden i praksis usynlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SandvikCathrine BoreKarin  JensenReidun SvensliLars MæhlumSolveigKarin BergPiippokattaPerSpelemannTore OlsenIngunn SCathrine ØTine SundalHarald KVannflaskeHanne Kvernmo RyeHilde Merete GjessingNinaFindusLailaHildKirsten LundalpakkaDolly DuckRufsetufsaGrete AastorpHildeGunn DuaasKorianderHeleneKristine LouiseArne SjønnesenLars Johann MiljeChristofer GabrielsenReadninggirl30Akima MontgomeryflaEvaHilde VrangsagenAnne Berit Grønbech