Dagsavisens Aprilsnar:

Dagsavisen

Har du blitt lurt enda i dag, skal du lure noen? (vet det er litt utenom litteraturtema.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg ble ettertrykkelig lurt av poden på snart 16. Han satt og så ned i gulvet og stotret fram at han og "Janne" ikke hadde brukt beskyttelse....Jeg klarte å få fram et "du vet da bedre enn dette" mens jeg tenkte "ikke bli sint, ikke bli sint, ikke bli sint" Heldigvis var det en 1 april spøk, men både sjokket OG lettelsen satt i kroppen i lang tid. Nå skal neste års 1 april planlegges, dette skal få få igjen for!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Dattern min er heldigvis for ung til å dra sånne aprilspøker ennå, men fytti.... Jeg tror jeg hadde dødd!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg tror nok hjertet sto over noen slag. Heldigvis ble jeg så lettet etterpå at jeg ikke ble voldelig....Min bedre halvdel holdt på å kjøre av veien da poden dro den samme spøken da de var på vei til å hjelpe en venninne å flytte. Han tok den enda lenger og sa at hun var 2 mnd på vei og at de hadde bestemt seg for å beholde barnet! Mannen min ble like lammet som meg og stotret fram et "dette må vi snakke med mamma om"... He-he, råd og vink om passelig hevn neste år mottas med takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For noen år tilbake skremte min sønn og kompisen vettet av kompisens mor. De var begge midt i 20åra og ringte tidlig på morran ganske spake, du må komme ned på politistasjonen å betale kausjon for oss, vi sitter i buret. Hun tenkte seg ikke om, kastet på seg jakke og dro avgårde. På politistasjonen var det ingen gutter, og han i ekspedisjonen ba henne tenke på hvilken dag det var. Det hører med til historien at begge guttene holdt seg unna henne en stund. :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble ikke lurt og lurte ikke noen på fredagen. For første gang på mange år så hoppe jeg over aprilsnarr. Kom liksom ikke på noe. Dessuten syns jeg at fredag den 13 er morsommere;P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

he he ja men jeg må spørre noen på over 18 og som er gift er det noen som vet om noen fine søte eller ja you name it har noen noveller eller ordtak eller dikt ? send meg en melding

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ville lure mamma da hun kom hjem fra jobb ved å fortelle at vannet fra dusjen hadde lekket ut over hele badegulvet da jeg hadde dusjet tidligere på dagen. Men jeg sovnet og glemte spøken fullstendig, til senere på dagen, da det var for sent å ta den fordi hun hadde vært innom badet allerede. Jaja – jeg ble i det minste ikke lurt selv. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke blitt lurt i dag, men har lurt sjefen:) hi-hi!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (3) Varsle Svar

haha den var oppfinnsom, men var ikke særlig troverdig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Truverdig er han ikkje, men likevel - det er satire på høgt nivå, og heile artikkelen er jo skikkeleg godt gjennomført. Eg lo høgt, då eg las han.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den journalisten har kost seg ei stund, men du verden så besnærende tanken på en slik plassering var. Oslo ligger jo så usentralt til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme