Dette er absolutt en forfatter som fortjener Nobels litteraturpris! Jeg har så langt ikke rukket å lese veldig mange bøker av ham, men noen har det blitt. Og i skrivende stund er jeg helt fjetret av Enquists selvbiografi. Du godeste, FOR en bok!!!!!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Nå må jeg se å få satt den på prioriteringslisten, har den i lyd...takk for påminnelsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du kommer til å elske denne boka, Randi! Fantastisk bok, altså! Jeg holder på med lydbokutgaven selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg får prøve å ikke la den gå i glemmeboken da...skal snart laste inn nye på iPhone. (Har noen avslappende timer med Potensgiverne nå...søt bok)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes du? Jeg har også lastet "Potensgiverne" inn på Ipoden min. Begynte så vidt på den her om dagen, men kom til at jeg ikke var helt i modus for den. Jeg har lest så mange alvorlige bøker i det siste at det ble helt feil med denne akkurat nå. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, synes det er greit med et slikt lettere avbrudd av og til, og den er "uanstrengt" å gå til også...slipper å konsentrere seg så mye. Absolutt ikke noe litterært storverk...men søt beskrivelse av disse gamle damene og deres forhold til omverdenen.De har da sitt liv og sine besværligheter de også, ikke urealistisk...kanskje grunnen til at jeg synes den er OK er at jeg hadde to "gammel-tanter" som bodde i et lite hus alene (barndomshjemmet det også, hadde bodd der alltid)og drev på nesten som de der. (Bortsett fra potensmiddelet da)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikte