Wired om Myhrvold-boka. 22,7 kilo: http://www.wired.com/magazine/2011/02/ff_myhrvold/

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Bra omtale! Jeg pleier å kikke innom bloggen til Michael Ruhlman av og til. Han skrev også om boka for ny times, her.

På tross av at jeg er en kokebokentusiast, så virker dette bokprosjektet litt ekskluderende for dem av oss uten sous vide-maskiner, vakumkammere og bunsenbrennere på kjøkkenet. Man skulle hatt microsoftaksjer på 70-tallet, gitt..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

takk for tips om Ruhlman, lagt til i RSS-leseren nå.

Grafene i boka høres forlokkende ut, ikke minst tid-temperaturkurvene nevnt i NYT. Er det mulig å bla i The Art and Science of Cooking i noen norsk bokhandel, tro?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og ikke kunne jeg tenke å anskaffe meg noe sånt, heller.

Jeg vil kose meg med å lage mat, ikke få flash-backs til kjemitimene på videregående. Mitt kjøkken er ikke noe laboratorium.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KVibekeEster STore HalsaKirsten LundBjørn SturødCecilie69Per LundSverreTine SundalJane Foss HaugenRandiAMartesiljehusmorEli HagelundAlexandra Maria Gressum-KemppiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudDemeterTanteMamieStig TTone HAud Merete RambølSynnøve H HoelBenedikteIna Elisabeth Bøgh VigreBente NogvaGrete AastorpJulie StensethLene AndresenNinaEllen E. MartolElin SkjerengTatiana WesserlingKarin BergKari FredriksenMorten MüllerMartinmarithcGeir SundetEva